افزودن آب معدنی باعث بهبود پخت و پز می شود

۱۴۰۰/۸/۱۱ ۱۰:۰:۱۱

آب معدنی طبیعی نه تنها به عنوان یک نوشیدنی سرد در یک روز گرم خوب است. به گفته یک گروه آلمانی که با آب معدنی در ارتباط است ، استفاده از آب معدنی هنگام پخت و پز می تواند واقعاً غذا را غنی کرده و کالری را کاهش دهد. توصیه می شود هنگام پختن گوشت یا ماهی ، آب معدنی گازدار (آب گازدار) را در یک سینی نچسب داغ قرار دهید و آب را بگذارید تا کمی تبخیر شود ، سپس ماهی یا گوشت در آن پخته شود.

همچنین می توانید سوپ ها ، سس ها و دیپ ها را با آب گازدار مخلوط کرده و بافت خامه ای تری را بدون نیاز به اضافه کردن خامه ترش یا خامه به دست آورید.

این ترفندی است که با شیرینی ها نیز کار می کند. مخلوط کردن کمی آب گازدار با موس آن را کرمی تر می کند. از طرف دیگر ، افزودن آب به سس سالاد شما نیاز به روغن را کاهش می دهد.

برای کیک و کیک های شیرین ، ممکن است شیر ​​را کاهش داده و آب معدنی را به جای آن اضافه کنید. و اگر آن را به پنکیک و وافل اضافه کنید ، آنها را پفی می کند ، زیرا اسید کربنیک به عنوان یک عامل مخمر طبیعی عمل می کند.