خوردن آجیل بازگشت سرطان سینه را کاهش می دهد

۱۴۰۰/۹/۱۹ ۲۰:۰:۱۲

مطالعه ای که توسط مجله بین المللی سرطان منتشر شد نشان داد که مصرف منظم بادام زمینی ، گردو و انواع دیگر آجیل بقا را افزایش می دهد و خطر عود بیماری در زنان مبتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد. داده ها نشان داد که بازماندگان سرطان سینه که بیش از نصف اونس آجیل در هفته مصرف می کردند ، میزان بقای پنج ساله 95 درصد در مقایسه با زنانی که آجیل نمی خوردند ، داشتند.

علاوه بر این ، محققان گفتند که 94 درصد از زنانی که به طور منظم آجیل مصرف می کردند ، در عرض پنج سال پس از بهبودی از بیماری اولیه خود ، عود یا عود سرطان سینه نداشتند.

دکتر شیائو آئو خو ، نویسنده این مطالعه گفت: "مصرف آجیل با بهبود بقای طولانی مدت در بین بازماندگان سرطان سینه ارتباط دارد."

آجیل سرشار از بسیاری از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب اشباع نشده ، پروتئین ، فیبر ، ویتامین ها ، مواد معدنی و سایر اجزای فعال زیستی مانند فیتواسترول ها و ترکیبات فنولیک است که دارای مزایای سلامتی هستند.