ذرات شامل چه اجزایی است؟ ۱۴۰۰/۶/۲۸ ۱۵:۰:۱۲

مفهوم وجود واحدهای کوچک تشکیل دهنده ماده از زمان یونان باستان شناخته شده است ، حتی کلمه اتم از آن زمان وجود داشته است ، اما وجود آن به جز توسط جان دالتون در اوایل قرن هجدهم ، به عنوان اتم اثبات نشد. کوچکترین واحد ساختمانی ماده است و اجزای آن را نمی توان با هیچ وسیله شیمیایی از هم جدا کرد. هیدروژن ، کربن و روی ، در مورد ترکیبات شیمیایی ، می توان آنها را به قسمتهای کوچکتر یعنی اتم ها تقسیم کرد. به عنوان مثال ، ممکن است کلرید سدیم را به اتمهای کلر و اتمهای سدیم تجزیه کنند ، و همچنین امکان مشاهده این اتمها وجود دارد.


zarrat


ذرات شامل چه اجزایی است؟

برای پاسخ به این سوال که "اجزای یک اتم چیست؟" می توان گفت که اجزای اصلی اتم سه مورد هستند ، یعنی: پروتون ها ، نوترون ها و الکترون ها ، به طوری که پروتون ها و نوترون ها در هسته متمرکز شده و از طریق نیروهای اتصال هسته ای که می توانند بر آن غلبه کنند ، به یکدیگر متصل می شوند. نیروهای الکتریکی که ممکن است به نوبه خود باعث دفع پروتون ها از یکدیگر شوند ، و این دافعه دلیل وجود اتم های ناپایدار است. از آنجا که نیروهای پیوند هسته ای با توجه به اندازه اتم ها متفاوت هستند ، زیرا اتم های بزرگ معمولاً ناپایدار هستند ، هرچه اندازه آنها بزرگتر باشد ، نیروی دافعه بیشتر است و بنابراین این نیروهای پیوندی نمی توانند بر دافعه غلبه کنند ، و برای این اتم های ناپایدار به سایر عناصر ، به عنوان مثال ، ایزوتوپ کربن 14 را به ایزوتوپ نیتروژن 14 تجزیه می کند.

پروتون ها

اجزای اولین اتم پروتون که شامل ذرات مثبت، توسط رادرفورد، کشف شد جرم کمی کوچکتر از نوترون به طوری که جرم برای نوترون 0.9986، در حالی که واقعی جرم است برابر به 1.673 * 10 -27 ، شده است مورد استفاده قرار گیرد به عنوان تعداد پروتونهای موجود در اتمها برای تعیین عناصر ، به عنوان مثال ، اتمهای کربن حاوی 6 پروتون ، اکسیژن 8 پروتون و غیره است. این عدد همچنین رفتار شیمیایی اتمهای عناصر را تعیین می کند. این تعداد پروتون به عنوان عدد اتمی روی پروتون شامل 3 کوارک است. هرکدام دو سوم بار مثبت و یک بار یک سوم بار منفی را حمل می کنند ، به طوری که مجموع آنها برابر 1+ است که بار پروتون است و این کوارک ها توسط ذرات بدون جرم به نام گلوئون به یکدیگر متصل می شوند.

نوترون

جرم فیزیکی از یک نوترون 1.6749 * 10 است ، و توده ها از پروتون ها و الکترون ها معمولا به جرم نوترون، ساخته شده است که آن را یک جرم نسبی در مقایسه با برابر 1 ، و نوترونها در همه هسته عناصر به جز هیدروژن 1 ، که هسته آن شامل یک پروتون است ، یافت می شوند و نوترونها نیز از 3 کوارک ساخته شده اند. ، هر کدام یک سوم بار منفی و بار آخر دو سوم بار منفی را حمل می کنند ، به طوری که مجموع آنها برابر صفر است تا نوترون بار خنثی خود را به دست آورد.

الکترونها

مهمترین نکته ای که می توان در پاسخ به این سوال توضیح داد: "اجزای یک اتم چیست؟" الکترون است ؛ الکترونها دارای بار منفی هستند که بر اساس قوانین جاذبه الکترواستاتیک به پروتونهای داخل هسته جذب می شوند و توسط فیزیکدان بریتانیایی تامسون کشف شده است و جرم بسیار کمی دارد ، زیرا 1800 برابر کوچکتر از پروتون است. بنابراین جرم آن 9.109 * 10 -31 است و الکترونهایی در داخل مدارها هسته را به شکل ابر احاطه کرده اند به طوری که مدارهای نزدیک آن کروی هستند در حالی که مدارهای بیرونی پیچیده تر هستند و مدل ابر الکترون ایده ای است که توسط دانشمند اتریشی اروین شرودینگر مطرح شده است و می توان الکترونها را در مدارهای خود در اطراف هسته توزیع کرد به طوری که مدار مهم مدار بیرونی است که باعث می شود به راحتی بتوان ویژگی های اتمها مانند ثبات آنها و ، نقطه جوش و رسانایی را پیش بینی کرد.

اجزای ثانویه ذرات

تعدادی از اجزای ثانویه اتمهای عناصر وجود دارد که اغلب در طول فرایند پوسیدگی رادیواکتیو ساطع می شوند و این اجزای ثانویه شامل ذرات آلفا و ذرات بتا هستند و شایان ذکر است که اشعه گاما که در طی برخی از انواع پوسیدگی رادیواکتیو منتشر می شود ذرات به هیچ وجه در نظر گرفته نمی شوند ، و در زیر توضیح ساده ای از ذرات آلفا بتا آمده است:

ذرات آلفا: با نماد α نماد می شوند ، آنها هسته های هلیومی هستند که از دو پروتون و دو نوترون تشکیل شده اند ، که از عناصر رادیواکتیو با هسته های ناپایدار بزرگ ساطع می شوند و به عناصر پایدارتری تبدیل می شوند. اما اگر منبع انتشار آنها از در داخل بدن ، صدمات زیادی ایجاد می کنند و این ذرات در ساخت دفیبریلاتورهای مصنوعی استفاده می شوند.
ذرات بتا: با نماد β نشان داده می شوند ، و آنها الکترونهای آزاد یا پوزیترونهایی با انرژی و سرعت بالا هستند ، به طوری که جرم پوزیترونها با الکترونها یکسان است ، اما دارای بار مثبت هستند و ذرات بتا توانایی نفوذ هزاران در اجسام را دارند. چندین برابر بیشتر از ذرات آلفا ، و بنابراین آنها باعث آسیب قابل توجهی به ساختار موجودات زنده می شوند که ممکن است تعدادی از سرطان ها را ایجاد کرده و منجر به مرگ شوند و علیرغم اثرات مضر آن ، در پرتودرمانی برای سرطان ها استفاده می شود.

نقش اجزای اتم در واکنشهای شیمیایی

آنجا که اتم از هسته و الکترونهای اطراف آن تشکیل شده است ، بنابراین این الکترونها مهمترین اجزای اتم در طول واکنشهای شیمیایی بین اتمهای عناصر مختلف هستند ، زیرا این الکترونها در مدارهای اطراف خود مرتب شده اند. هسته و هر مدار از آنها تعداد خاصی از الکترون ها را در خود جای می دهد. این اوربیتال ها از داخل با الکترون پر می شوند ، اما الکترون هایی که در واکنش ها شرکت می کنند فقط در آخرین مدار هستند ، آنها رفتار اتم را تعیین می کنند ، یا اتم الکترونها را برای تشکیل پیوندهای یونی بدست می آورد یا از دست می دهد یا آنها را با سایر اتمها به اشتراک می گذارد تا پیوندهای کووالانسی تشکیل دهد .

اجزای تشکیل دهنده ذرات چگونه بوجود آمده است؟

انتظار می رود که اتم ها پس از بیگ بنگ بوجود آمده باشند که 13.7 بیلیون سال پیش به کل جهان منجر شد ، پس از سرد شدن جهان جدید ، شرایط برای ظهور کوارک ها و الکترون ها مناسب شد ، به طوری که کوارک ها در کنار هم جمع شدند و پروتون و نوترون را تشکیل دادند. اجزاء اتم و الکترونها پس از 380،000 سال شکل گرفتند ، زیرا جهان گرمای کافی را از دست داد و سرعت الکترونها را تا حدی کاهش داد هسته ها را قادر به گرفتن این الکترونها برای تشکیل اولین اتمها کرد ، و این اتمهای اول اتمهای هیدروژن و هلیوم هستند که در حال حاضر شایع ترین عناصر جهان هستند. در مورد اتمهای سنگین تر ، آنها بوجود آمده و هنوز در حال ایجاد هستند در نتیجه تجمع گازها در ستارگان در اثر گرانش ، و هنگامی که ستاره منفجر می شود ، این اتم ها در سراسر جهان توزیع می شوند.
درخت غرقد چیست؟ ۱۴۰۰/۶/۲۷ ۵:۰:۱۲

درخت غرقد یک درختچه دائمی مقاوم به نمک است که اغلب در مناطق شور یا در نزدیکی آن رشد می کند. در درخت غرقد ، گلهای بیضی شکل یا مستطیلی به رنگ بنفش یا قرمز ظاهر می شود و طعمی شبیه به انگور شور دارد. آنها گلهای خوراکی هستند و برخی از آنها در تهیه مربا استفاده می کنند.
اولین کسانی که گل درخت غرقد را می خورند ، استرالیایی های اصلی هستند و درخت غرقد درختی است که در سطح پایینی رشد می کند و علاوه بر این به ارتفاع 7 فوت یا اغلب دو متر می رسد. یعنی به صورت افقی رشد می کند و تا چهار متر گسترش می یابد و درخت غرقد در استرالیا کشف شد و یک پرنده در گسترش میوه های درخت و توزیع آنها در خاک سنگی نقش داشت.


gharqad-tree


پراکندگی جغرافیایی
درخت غرقد درختی گسترده در بسیاری از قاره ها و کشورهای جهان است ، همانطور که در گذشته در استرالیا در محیطی بسیار گل آلود توسط یک پرنده استرالیایی که بدون هدف و خانه پرواز می کند پخش میشد ، [1] اما در حال حاضر ، در علاوه بر مکانهای قبلی ، درخت غرقد در فلسطین و اردن یافت می شود.
درخت غرقد نیز در بیابان های یهودیه یافت می شود ، آمون و ایدوما: به طور کلی درخت غرقد در بیشتر مناطق در مناطق کویری ، مناطق استپی و مناطق نیمه استپی به شکل درختچه یافت می شود.

اجزای شیمیایی
مطالعات شیمیایی زیادی روی درخت غرقد برای بررسی محتویات شیمیایی آن انجام شده است و از روش های مدرن برای بررسی درصد آنتی اکسیدان ها و نسبت سایر مواد مانند فنل ، متانول و سایر مواد استفاده شده است. که علاوه بر مواد قدیمی شناخته شده ، در درخت غرقد کشف نشده است. این ماده حاوی مواد شیمیایی زیر به نسبتهای مختلف است:

فنل ؛
فلاوانوئیدها ؛
متانول ؛
آلکالوئیدها
قابض مانند تانن.
گلیکوزید ؛
ساپونین ها
کومارین
ضد میکروبی
مواد سمی
پروتئین ها
ضد قارچ ؛
آنتی اکسیدان ها .

موارد مصرف دارویی
در مطالعات انجام شده سالها پیش و تا به امروز بر روی درخت غرقد ، مشخص شد که با وجود وجود مواد سمی در درخت غرقد ، فواید و خواص درمانی متعددی دارد ، اما درخت غرقد به کاهش فشار خون کمک می کند زیرا حاوی گلیکوزید ، و همانطور که اشاره شد وجود فلاونوئیدها علاوه بر خواص ضد میکروبی ، آنتی اکسیدانی ، ضد التهابی و ضد قارچی و توانایی موثر آن در بهبود زخم ها نیز دارای اثر ادرارآور است .
با انجام آزمایشات شیمیایی و دارویی از درخت غرقد ، صحت اطلاعات مورد تأیید قرار گرفت ، اما تاکنون هیچ تائیدی بر همه این نتایج وجود ندارد ، اما این اطلاعات باید با مطالعات بیشتر تقویت شود.
۱. شکر می تواند روحیه شما را تحت تأثیر قرار دهد

شاید برای افزایش انرژی بیشتر در طول یک روز طولانی به یک پیراشکی یا نوشابه روی آورده باشید.
چرا شکر برای سلامتی مضر است؟
.

با این حال ، شکر ممکن است چنین انتخاب مثبتی نباشد. تحقیقات اخیر نشان می دهد که درمان های شیرین هیچ تأثیری بر خلق و خوی ندارند.

در حقیقت ، شکر ممکن است با گذشت زمان اثر معکوس داشته باشد.

یک مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف رژیم غذایی حاوی قند بالا می تواند احتمال بروز اختلالات خلقی در مردان و اختلالات مکرر خلقی را در مردان و زنان افزایش دهد.

یک مطالعه جدیدتر در سال ۲۰۱۹ نشان داد که مصرف منظم چربی های اشباع و قندهای اضافه شده به افزایش احساس اضطراب در بزرگسالان بالای ۶۰ سال مربوط می شود.

اگرچه مطالعات بیشتری برای تقویت رابطه بین خلق و خو و مصرف قند مورد نیاز است ، اما مهم است که در نظر بگیریم که چگونه رژیم غذایی و گزینه های زندگی منبع معتبر می تواند بر بهزیستی روانشناختی شما تأثیر بگذارد.

۲. می تواند توانایی شما را برای کنار آمدن با استرس ضعیف کند

اگر ایده شما برای کنار آمدن با استرس شامل بستنی است ، شما تنها نیستید. بسیاری از افراد وقتی احساس اضطراب می کنند به شیرینی ها روی می آورند.

به این دلیل که غذاهای شیرین می توانند توانایی بدن را در پاسخ به استرس ضعیف کنند.

قند می تواند با سرکوب محور غده فوق کلیوی هیپوفیز هیپوتالاموس (HPA) در مغز ، احساس درد و احساس ضعف کمتری داشته باشد که پاسخ شما به استرس را کنترل می کند.

منبع معتبر در دانشگاه کالیفرنیا ، دریافت که قند ترشح کورتیزول ناشی از استرس را در شرکت کنندگان زن سالم مهار می کند و احساس اضطراب و تنش را به حداقل می رساند. کورتیزول به عنوان هورمون استرس شناخته می شود.

با این حال شیرینی های تسکین دهنده موقت ممکن است اعتماد شما را به قند بیشتر کرده و خطر چاقی و بیماری های مربوط به آن را افزایش دهند.

این مطالعه فقط به ۱۹ شرکت کننده زن محدود شد ، اما نتایج با سایر مطالعات منبع معتبر که ارتباط بین قند و اضطراب در موش صحرایی را بررسی کرده بود ، مطابقت داشت.

۳. شکر می تواند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد

چرخه مصرف قند برای مدیریت احساسات شما فقط ممکن است احساس غم ، خستگی یا ناامیدی را بدتر کند.

مطالعات متعدد ارتباط بین رژیم های غذایی حاوی قند و افسردگی را یافته است.

مصرف زیاد قند باعث عدم تعادل در برخی مواد شیمیایی مغز می شود. این عدم تعادل می تواند منجر به افسردگی شود و حتی ممکن است خطر ابتلا به اختلال سلامت روانی را در طولانی مدت در برخی افراد افزایش دهد.

در حقیقت ، یک مطالعه ۲۰۱۷ نشان داد که مردانی که مقدار زیادی قند (۶۷ گرم یا بیشتر در روز) مصرف می کنند ۲۳ درصد بیشتر در معرض تشخیص افسردگی بالینی در طی ۵ سال هستند.

حتی اگر این مطالعه فقط مردان را درگیر کرده باشد ، ارتباط بین قند و افسردگی در زنان نیز وجود دارد.

۴. ترک شیرینی جات می تواند وحشتناک باشد

ترک شکر فرآوری شده ممکن است به همان سادگی که فکر می کنید نباشد.

ترک شکر در واقع می تواند عوارض جانبی ایجاد کند ، مانند:

اضطراب
تحریک پذیری
گیجی
خستگی

این امر باعث شده تا کارشناسان معتبر بررسی کنند که چگونه علائم ترک قند می تواند شبیه برخی از مواد اعتیاد آور باشد.

افرادی که مقادیر زیادی قند در رژیم غذایی خود مصرف می کنند در صورت قطع ناگهانی مصرف قند ، می توانند احساس فیزیولوژیک ترک را تجربه کنند.

۵. شکر قدرت مغز شما را از بین می برد

تحقیقات جدید نشان داده است که رژیم های غذایی حاوی قند زیاد ، حتی در صورت عدم افزایش وزن زیاد یا مصرف بیش از حد انرژی ، می توانند عملکرد شناختی را مختل کنند.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ دریافت که مصرف مقادیر بالای نوشیدنی های شیرین عملکردهای عصبی شناختی مانند تصمیم گیری و حافظه را مختل می کند.

اما یک مطالعه جدیدتر نشان داده است که داوطلبان سالم در ۲۰ سالگی نمرات بدتری در آزمایش های حافظه داشته و کنترل اشتها را پس از ۷ روز رژیم غذایی حاوی چربی اشباع شده و قندهای اضافی کاهش می دهند.

اگرچه مطالعات بیشتری برای ایجاد ارتباط واضح تری بین قند و شناخت لازم است ، اما لازم به ذکر است که رژیم شما می تواند بر سلامت مغز شما تأثیر بگذارد.

فقط به این دلیل که قند فرآوری شده را ریز یا محدود می کنید ، به این معنی نیست که باید لذت غذای با طعم شیرین (مواد غذایی طبیعی) را از خودتان دریغ کنید.
۱. دم پایی های لا انگشتی پاهای شما را در معرض باکتری ها ، عفونت های ویروسی و قارچی قرار می دهند.
ده دلیل که پوشیدن دمپایی لا انگشتی برای شما مضر است
. هر زمان که پای شما به خصوص کثیف می شود (به عنوان مثال ، هر زمان که دمپایی را در انظار عمومی می پوشید) ، احتمالاً آنها با برخی موارد ناسازگار مانند استافیلوکوک پوشانده شده اند. این باکتری می تواند پوست پای شما را تحریک کند یا (در بدترین حالت) منجر به قطع عضو شود. میزان شدید قرار گرفتن در معرض استافیلوکوک به این بستگی دارد که آیا زخم های باز دارید - مانند زخم های کوچک ناشی از لایه برداری در حین انجام پدیکوریا بریدگی ها .
بیماری پای ورزشکار ، یک عفونت قارچی خارش دار که بسیار مسری است ، در اثر تماس با سطوح آلوده نیز پخش می شود. وقتی تقریباً با پای برهنه را بروید ، اگر این قارچ در مسیر شما باشد ،مبتلا می شوید و همین امر در مورد ویروس عامل زگیل ، ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) نیز صدق می کند.

۲. دمپایی لا انگشتی سرعت شما را کاهش می دهد. یک مطالعه از دانشگاه اوبرن نشان داد که افرادی که دمپایی لا انگشتی دارند نسبت به افرادی که کفش ورزشی می پوشند قدم های کوچکتری برمی دارند.

۳. دمپایی لا انگشتی شما را بیش از حد دست و پا چلفتی می کند. این قدم های کوتاهی که هنگام پوشیدن دمپایی لا انگشتیی برمی دارید ، خطر لغزش (یا لگدمال شدن در میان جمعیت) را افزایش می دهد.

۴. دمپایی لا انگشتی به پاشنه های شما آسیب میزند. از آنجا که پاشنه شما با نیروی بیشتری به زمین برخورد می کند وقتی چیزی به جز تکه کف تازک پای شما را از زمین جدا نمی کند ، راه رفتن با دمپایی لا انگشتیت أثیر ضربه پاشنه را برجسته می کند ، که ممکن است در نهایت باعث درد شود - به خصوص اگر برای مدتی طولانی ایستاده اید یا راه می روید.

۵. می تواند تاول های وحشتناکی ایجاد کند. وقتی بند نازک تنها چیزی است که پای شما را در آن نگه می دارد ، هر بار که قدم برمی دارید ، این بند به پوست شما می مالد. این می تواند باعث تحریک و تاول شود. هنگامی که تاول ها ظاهر می شوند ، با یک زخم باز مواجه می شوید که باعث آسیب پذیری بیشتر شما در برابر عوامل بیماری زا می شود.

۶. دمپایی لا انگشتی می تواند به طور دائمی به انگشتان پا آسیب برساند.نکته ای که در اینجا وجود دارد: هنگام پوشاندن دمپایی لا انگشتی، انگشتان شما باید خیلی سخت تلاش کند تا آن را روی پا نگه دارد ، که با گذشت زمان باعث ایجاد بونیون می شود.

۷. دمپایی لا انگشتی باعث خراب شدن حالت ایستادن شما می شود. هر کفش فوق العاده تخت ، بیومکانیک شما را تغییر داده و بر وضعیت بدن شما تأثیر می گذارد.

۸. دمپایی لا انگشتی می تواند باعث درد شود. افرادی که کف پای صاف دارند برای نگه داشتن زانو ، باسن و پشت خود به پشتیبانی قوس نیاز دارند. در یک کفش تخت ، هیچ یک از این موارد وجود ندارد ، بنابراین مفاصل شما باید جبران کنند. این می تواند باعث صدمات بیش از حد در بدن از جمله تاندونیت آشیل (آسیب به تاندون که عضله ساق پا را به استخوان پاشنه متصل می کند) ، درد پاشنه و خارش اعصاب پشت شود.

۹. دمپایی لا انگشتی می توانند از مواد سمی ساخته شوند. تسمه های پلاستیکی ممکن است از لاتکس ساخته شده باشند که بسیاری از افراد به آن حساسیت دارند یا پلاستیک مملو از BPA که با سرطان های مختلفی در ارتباط است. آیا واقعاً می خواهید انگشتان پای شما با این مواد در تماس باشند؟ صندل هایی با بند پارچه ای یا چرمی را انتخاب کنید ، زیرا مواد طبیعی ایمن تر هستند.

تحقیقاتی در برخی کشورهای اروپایی انجام شده است که در مورد تاثیر کلم پیچ و خیار بر نرخ مرگ ویروس کرونا انجام شده است.

در این تحقیقات، محققان دریافتند که این امکان برای کشورهایی که خوردن کلم پیچ و خیار به میزان فراوان در رژیم غذایی آنان وجود دارد می تواند نرخ مرگ در ویروس کرونا را کاهش دهد.
افزایش میزان مصرف روزانه این سبزیجات به میزان یک گرم می تواند نرخ مرگ را کاهش دهد.

تحقیقات اولیه گزارش می داد که نرخ کشتار کووید- ۱۹ در کشورهایی که سبزیجات تخمیر شده را به میزان بالا مصرف می کرده اند، به نظر کم می رسد.
در این تحقیقات اینگونه مطرح شد که این اثر محافظتی احتمالا به خاطر فعالیت های آنتی اکسیدان این نوع مواد غذایی بر مقاومت انسولین است،‌ چون خیلی از سبزیجات اثرات آنتی اکسیدانی ضد دیابت و بیماری های قلبی دارند.

تیم تحقیقات این فرضیه را مطرح کردند که مصرف بالای سبزیجات خانواده کلم ها مثل بروکلی، کلم پیچ (سفید، قرمز) می تواند به نرخ پایین مرگ کرونا ویروس در کشورهای مصرف کننده این سبزیجات، مربوط باشد.
همچنین این گزارشات نشان می دادند که به میزان هر یک گرم افزایش مصرف کلم پیچ، ریسک مردن از طریق کووید-۱۹ به میزان ۱۳.۶ درصد کاهش می یافت و در مورد خیار به ازای هر یک گرم مصرف بیشتر ریسک مرگ تا ۱۵.۷ درصد کاهش می یافت.

ترکیبات طبیعی بی شماری از سبزیجات حاصل می شود که فعال کننده های موثر عامل رونویسی مربوط به اثرات آنتی اکسیدانی مثل Nrf2 می باشند.

سبزیجات خانواده کلم ها سرشار از سولفورافان هستند که یک فعال کننده موثر Nfr2 می باشند.

با این حال خیار که از این خانواده نمی باشد اما دارای ترکیبی به نام کوکوربیتاسین بی است که از طریق فعالسازی Nrf2 اثرات ضد التهابی و کاهنده قند خون را اعمال می کند.

اما در این میان کاهو کاملا اثر عکس دارد. برای محققین کاهو به یک معما تبدیل شده است و آنها توضیحی برای این موضوع ندارند.
کارشناسان در این تحقیقات متوجه شدند که نرخ مرگ و میر از طریق کرونا ویروس در کشورهایی که مصرف بالای کاهو داشته اند مثل ایتالیا و اسپانیا نسبت به کشورهایی که در آنها کاهوی کمتری مصرف می شده است مثل آلمان، بیشتر بوده است.

دکتر بوسکت گفته است که این تحقیقات و تحقیق دیگری که بر روی غذاهای تخمیر شده صورت گرفته است، ارتباط محکمی با Nrf2 و محافظت در برابر شدت سختی بیماری کرونا دارد.

البته محققان بر این موضوع تاکید دارند که این تحقیقات فقط تاثیر رژیم غذایی بر ویروس کرونا را بیان می کند و بخشی از فرضیه ایست که در مورد خواص آنتی اکسیدانی سبزیجات و تاثیر آن در پیشگیری از موارد حاد بیماری کروناست.
مورد دیگر اینکه این تحقیقات فقط محدود به کشورهای اروپایی بوده و نمی توان آن را برای سایر مناطق نیز در نظر گرفت.

تاثیر کلم و خیار در کورونا

1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435