محققان همواره در تلاش هستند تا آزمایش‌ها و مطالعات زیادی را برای مقابله با کووید 19 انجام دهند و واکسن‌ها در متوقف کردن موج عفونت کرونا بسیار موفق عمل کرده‌اند، اما با حضور این جهش‌یافته جدید، به‌ویژه معروف‌ترین آنها Omicron، محققان هشدار می‌دهند که کمبود یک ویتامین می تواند خطر عفونت را افزایش دهد.



مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشگاه بار ایلان و مرکز پزشکی گالیله (GMC) انجام شد، تأیید کرد که کمبود ویتامین D ممکن است منجر به عواقب بدتری در هنگام ابتلا به بیماری کرونا شود، و تیم تحقیقاتی سوابق بیماران را حتی سال‌ها قبل از اینکه ثابت شود، بررسی کردند. آنها کووید داشتند.



این مطالعه سطوح ویتامین D 1176 بیمار بستری در بیمارستان GMC را که نتیجه آزمایش (PCR) مثبت داشتند، بررسی کرد و اندازه‌گیری سطح ویتامین D برای 253 بیمار بزرگسال کووید از آوریل 2020 تا فوریه 2021 در دسترس بود.



از این تعداد، 52 درصد کمبود ویتامین D ، با سطوح زیر 20 نانوگرم در میلی لیتر، 14 درصد دیگر دارای سطوح ناکافی (20 تا 30 نانوگرم در میلی لیتر) و 17 درصد دارای سطوح کافی (30 تا 40 نانوگرم در میلی لیتر) بودند. 16 درصد سطوح نرمال بالا (بیش از 40 نانوگرم در میلی لیتر) داشتند.



نتایج به قدری قابل توجه بود که محققان گفتند می توانند نتایج بیماران را تنها بر اساس سن و سطح ویتامین D تعیین کنند.



کمبود ویتامین D و خطر ابتلا به COVID-19



بر اساس این مطالعه، احتمال ابتلا به یک مورد حاد یا بحرانی کووید-19 در بیمارانی که کمبود ویتامین D داشتند، 14 برابر بیشتر از بیماران با بیش از 40 نانوگرم در میلی لیتر بود، به این معنی که ویتامین D از این ویروس محافظت می کند.



اهمیت ویتامین D



این متخصصان توضیح دادند که تمام اهمیت در این واقعیت نهفته است که ویتامین D به افراد مبتلا به عفونت کووید کمک می کند زیرا در تقویت سیستم ایمنی موثر است و این امر مقابله با پاتوژن های ویروسی را که به سیستم تنفسی حمله می کنند آسان تر می کند.



همچنین، مقامات بهداشتی به طور گسترده مصرف مکمل‌های ویتامین D را برای کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن هنگام شروع همه‌گیری تشویق کردند، زیرا این ویتامین به دلیل نقشش در حفظ سلامت استخوان‌ها، با تسهیل جذب روده‌ای کلسیم و طبق یافته‌های جدید، سطوح پایین این ویتامین شناخته شده است. مواد مغذی می تواند عامل اصلی تعیین کننده نتیجه یک فرد پس از ابتلا به COVID-19 باشد.



محققان تاکید کردند که در بدن، ویتامین D برای Omicron به همان اندازه که برای سویه های قبلی مهم بود، مهم است.



مطالعه آنها به گردآوری مجموعه‌ای از شواهد در حال تکامل کمک می‌کند که نشان می‌دهد سابقه کمبود ویتامین D یک بیمار یک عامل خطر پیش‌بینی‌کننده مرتبط با سیر بالینی و مرگ‌ومیر COVID-19 است.



محققان اکنون همچنین خواهند دید که آیا نتایج در مطالعات دیگر قابل تکرار هستند تا بهترین راه برای ادغام کافی ویتامین D در عمل بالینی را تعیین کنند.



البته متخصصان به نیاز به دریافت ویتامین D که معمولاً از طریق نور خورشید به دست می آید، اشاره کردند، به خصوص که در غذاها کمیاب است.


یک مکعب خنک‌کننده جدید که ذوب نمی‌شود می‌تواند نحوه خنک‌کردن و ارسال غذا را متحول کند. تکه های یخ ژله ای تا 13 ساعت سرد می مانند و می توان دوباره از آنها استفاده کرد، فقط باید آنها را آبکشی کرده و در فریزر قرار دهید. نه تنها از مکعب های خنک کننده استفاده مجدد می کند، بلکه آلودگی متقاطع را که با آب ذوب شده و قالب در بسته های یخ پلاستیکی ایجاد می شود، از بین می برد.

تکه های یخ پس از آن پدیدار شدند که لوکسین وانگ، استادیار دانشگاه کالیفرنیا، میزان یخ مورد استفاده در کارخانه های فرآوری ماهی و آلودگی متقاطع که آب ذوب شده می تواند بین محصولات پخش شود یا به زهکشی ها برود، مشاهده کرد.

گانگ سان، پروفسور دانشگاه کالیفرنیا و محقق اصلی در بیانیه‌ای گفت: «وقتی یخ ذوب می‌شود، نمی‌توان از آن استفاده مجدد کرد و ما فکر کردیم که می‌توانیم به اصطلاح یخ جامد بسازیم تا به عنوان یک محیط خنک‌کننده قابل استفاده مجدد عمل کند.»

تقریباً 90 درصد از مکعب های خنک کننده از آب ساخته شده اند و در دمای اتاق مانند ژلاتین نرم هستند. پس از یخ زدن، مکعب ها جامد می شوند و مات می شوند. آزمایش‌های اولیه نشان داد که این مکعب‌ها می‌توانند تا ۲۲ پوند وزن را بدون تغییر شکل نگه دارند.

تکه های یخ ژل را می توان ده ها بار استفاده مجدد کرد، به سادگی با شستن سریع آنها با آب یا سفید کننده رقیق شده.

جیاهان ژو، که در دو سال گذشته روی این پروژه کار کرده است، گفت: این مکعب‌های قابل استفاده مجدد را می‌توان به شکل و اندازه دلخواه طراحی یا برش داد و می‌توان از آنها به مدت 13 ساعت برای یخچال استفاده کرد.

حق اختراع برای طرح و مفهوم در ماه جولای ثبت شد و تیم امیدوار است که در آینده فقط از ضایعات کشاورزی بازیافتی یا محصولات جانبی به عنوان مواد مبرد استفاده کند.

یک مطالعه جدید نشان می دهد که کاشت حلزون در گوش می تواند کمک زیادی به کودکان مبتلا به اوتیسم که ناشنوا هستند، در درک گفتار و ارتباط با دیگران داشته باشد. یک بررسی طولانی مدت از 30 کودک مبتلا به اوتیسم و ​​کم شنوایی که کاشت حلزون دریافت کرده بودند نشان داد که 73٪ از کودکان به طور مداوم در طول روز از کاشت حلزون استفاده می کردند و 45٪ از این کودکان تنها از طریق شنیدن بدون نشانه های بصری، درک کلمات گفتاری را پیدا کردند. حدود 45 درصد نیز تا حدودی از زبان گفتاری به عنوان بخشی از ارتباطات عمومی خود استفاده می کردند.

حدود 86 درصد از والدین گفتند که فرزندانشان مشارکت اجتماعی را پس از دریافت کاشت حلزون بهبود بخشیده اند.

در پاسخ به این نظرسنجی، یکی از والدین گفت: "بدون ایمپلنت، فرزندم در دنیای کوچک خودش گرفتار می شد. او توانایی برقراری ارتباط چشمی یا صوتی با دیگران را نداشت. اما با ایمپلنت، او بهتر می توانست با دیگران ارتباط برقرار کند."

دکتر نانسی یانگ، نویسنده ارشد مطالعه و مدیر پزشکی برنامه‌های شنوایی و کاشت حلزون گفت: «بهبود شنوایی دسترسی به زبان گفتاری را فراهم می‌کند که ممکن است توانایی‌های شناختی و ارتباطی کودکان را تقویت کند، و همچنین به آنها کمک می‌کند تا با خانواده‌هایشان تعامل بیشتری داشته باشند.

طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، از هر ۴۴ کودک در ایالات متحده، ۱ نفر مبتلا به اوتیسم است، یک اختلال رشدی پیچیده که با اختلال در ارتباط و تعامل اجتماعی مشخص می‌شود.

مرکز فدرال تغذیه گفت که ویتامین‌های B نقش اساسی در سلامت اعصاب دارند، زیرا از عصبی شدن، ترس، فراموشی، سردرگمی، تنش روانی و افسردگی محافظت می‌کنند.

مرکز آلمان توضیح داد که گروه ویتامین ها (B) شامل ویتامین B1 است که از گیجی و از دست دادن حافظه و همچنین از تغییرات خلقی محافظت می کند و منابع غذایی آن غلات کامل، سویا و حبوبات است.

ویتامین B6 به جلوگیری از بی خوابی، عصبی بودن، تحریک پذیری و اضطراب کمک می کند و از افسردگی جلوگیری می کند و منابع غذایی آن برنج، موز و آووکادو است.

ویتامین B9 که به نام اسید فولیک نیز شناخته می شود، از استرس روانی محافظت می کند و منابع غذایی آن سبزیجات برگ سبز هستند.

ویتامین B12 از خستگی مزمن و اضطراب داخلی جلوگیری می کند و منابع غذایی آن لبنیات مانند ماست و پنیر است.
حبوبات ... گنج سالم! ۱۴۰۰/۱۱/۲ ۵:۰:۱۰

مرکز حمایت از مصرف کننده در ایالت نوردراین وستفالن آلمان اعلام کرد که حبوبات حاوی مقدار زیادی پروتئین هستند که آنها را به یک ماده غذایی بسیار مهم برای سالمندان تبدیل می کند. حبوبات علاوه بر پروتئین حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی، اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که باعث سلامت دستگاه گوارش و کاهش بروز بیماری های قلبی و دیابت می شود.

با این حال، کارشناسان مرکز آلمان نسبت به حبوبات خام هشدار دادند، زیرا حاوی مواد مضر برای سلامتی هستند که فقط با حرارت دادن در حین پخت و پز از بین می روند.

مرکز آلمان افزود: حبوبات غذای مناسبی برای گیاهخواران یا کسانی است که به اندازه کافی گوشت، ماهی یا لبنیات مصرف نمی کنند و می توان آنها را با مخلوط کردن با غذاهای مختلف مانند سوپ، نشاسته، سالاد و پیش غذا استفاده کرد.
1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435