به این دلیل است که تمیز کردن عمیق قاشق های چوبی توصیه می شود

۱۴۰۰/۸/۲۰ ۱۰:۰:۱۰

توصیه شده است که قاشق های چوبی باید بعد از اینکه متوجه شدید آغشته به روغن پخت و پز هستند ، کاملاً تمیز شوند.

یک ترفند ساده آشپزخانه شامل خیساندن قاشق ها در آب جوش به مدت 20 دقیقه برای دیدن روغن هایی است که از چوب تراوش می کند ، آنگاه متوجه خواهید شد که یک لایه روغن پخت و پز روی آب ظاهر می شود.

به گفته مت پرستون استاد سرآشپز ، روش او به از بین بردن روغن های تجمع یافته در طول سالها کمک می کند ، زیرا آب داغ روغن های پخت و پز محبوس شده در قاشق را بیرون می آورد. روغن پنهان به سطح شناور می شود. خیساندن به تمیز کردن عمیق داخل چوب کمک می کند ، در حالی که شستشوی معمولی فقط، قاشق ها را از بیرون تمیز می کند.

سرآشپز معروف پنج سال پیش با "آزمایش قاشق چوبی" روبرو شد تا به آشپزهای خانگی کمک کند تا تصمیم بگیرند آیا زمان آن است که قاشق چوبی را در سطل زباله بگذارند. کسانی که این روش را در خانه امتحان کردند ، پس از اینکه متوجه شدند یک لایه سنگین روغن پخت و پز روی آب در عرض چند دقیقه ظاهر می شود ، منزجر می شوند.

خیساندن یا شستن قاشق های چوبی باعث باز شدن سلول های چوب شده و غذا و باکتری های داخل آن را به دام می اندازد و در عوض توصیه می شود که آنها را بعد از استفاده در معرض نور آفتاب قرار دهید.