نکاتی عالی در هنگام استفاده از مایکروویو

۱۴۰۰/۸/۱۷ ۱۰:۰:۱۲

مرکز حمایت از مصرف کنندگان در ایالت بایرن آلمان توضیح داد که مایکروویو یک وسیله خانگی بسیار مفید در آشپزخانه است ، به ویژه هنگامی که می خواهید یک فنجان شیر یا غذای مانده از روز قبل را گرم کنید یا برخی از چیزها را سریع بپزید ، اما برخی از غذاهایی وجود دارد که برای گرم کردن یا پخت در مایکروویو مناسب نیستند، مانند طیور خام ، که درجه حرارت به طور ناهموار در این نوع غذاها توزیع می شود. و آندره آ دانیکک ، کارشناس مرکز حمایت از مصرف کنندگان آلمان ، هشدار داد که گرم نکردن کافی غذاها در برخی نقاط ممکن است خطرات سلامتی و بهداشتی را به همراه داشته باشد ، زیرا دمای داخل غذاها باید به مدت چند دقیقه حداقل به 70 درجه سانتیگراد برسد ، تا زمانی که میکروب ها ظاهر شوند. این امر به ویژه هنگام گرم کردن ماکارونی ، برنج یا سیب زمینی صادق است.
این کارشناس آلمانی خاطرنشان کرد: استفاده نادرست از مایکروویو ممکن است منجر به آسیب در اثر آتش سوزی یا انفجار اجسام داخل آن شود.چون افزایش فشار داخل آن ممکن است باعث منفجر شدن آن در داخل دستگاه شود.